نماینده ولی فقیه در سپاه تلویحا روحانی را «خروشچف» ایران خواند؛ دشمن به دنبال مجلس اعتدالی است!
علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره تلویحی به سناریوی «مهندسی انتخابات» توسط سپاه پاسداران ادعا کرد: امروز دشمن دنبال مجلس معتدل و انفعالی است، رهبری فرمودند ما باید به دنبال مجلس انقلابی باشیم تا در برابر خطرات تهدید انقلاب محکم بایستند، این مجلس و این خبرگان از همه دورانها مهمتر است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: امروز دشمن دنبال مجلس معتدل و انفعالی است، رهبری فرمودند ما باید به دنبال مجلس انقلابی باشیم تا در برابر خطرات تهدید انقلاب محکم بایستند، از این رو این مجلس و این خبرگان از همه دورانها مهمتر است.
به گزارش «سحام»، علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در ناحیه مقاومت بسیج امام صادق(ع) اصفهان گفت: مقام معظم رهبری ظرف چند ماه گذشته به دفعات از واژه نفوذ استفاده کردند و ما باید بفهمیم که ایشان واقعاً دغدغه بزرگی در مورد نفوذ دشمن دارند و نباید اشتباهات گذشته را تکرار کنیم، بلکه باید از آن ها درس بگیریم.
وی ادامه داد: در روایات داریم که انسان عاقل از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود، امروز اگر غفلت کنیم، بزرگترین انقلاب توحیدی عصر حاضر که همان انقلاب اسلامی ایران است را در معرض خطر قرار دادهایم، چهار تجربه تلخ تاریخی درباره نفوذ اجانب و ضد انقلاب در انقلابهای توحیدی و به انحراف کشاندن آنها در پیش روی ما است.
نماینده ولی فقیه در سپاه اظهار داشت: نخستین این انقلابها انقلاب الهی موسی بن عمران (ع) است، خداوند در قرآن ۱۳۶ بار از انقلاب موسی سخن به میان آورده است، هیچ امتی به انداره بنی اسرائیل تحت فشار نبوده و هیچ ملتی هم به اندازه آنها از نعمتهای الهی بهرهمند نشدند، خداوند به آنها می فرماید به خاطر صبر و ایستادگی پای رهبری به این مقام رسیدید. سامری از خود مردم علیه آنها استفاده کرد و شعارهای انقلاب را تغییر داد!
سعیدی بیان داشت: تمام این تلاشها و رنج کشیدنها با به میقات رفتن موسی (ع) و نفوذ شخصی به نام سامری بر باد رفت، این عنصر «فتنهگر» و «منافق» که جزء انقلابیون بود، به دروغ مرگ موسی را اعلام کرد و با فریبکاری طلا و جواهرات مردم را از آنها گرفت و با آن گوساله سامری را ساخت.
وی اظهار داشت: با توجه به این آیات قرآن میتوان فهمید که میشود با اموال خود مردم، با رأی و به انحراف کشاندن فکر خود مردم، از خود آنها علیه آنها استفاده کرد و انقلاب آنها را مصادره کرد، سامری قبل از به میقات رفتن موسی شعارهای انقلابی میداد اما همین که فرصت را مناسب دید گوساله را خدا خواند و آن شعارهای پیشین را فراموش کرد و به تعبیر امیرمومنان (ع) خداوند لباس کرامتش را از تن بنی اسرائیل درآورد. مسأله نفوذ پذیران از نفوذ کنندگان و تبعیت کنندگان از آنها مهمتر است.
نماینده ولی فقیه در سپاه ابراز داشت: انقلاب بعدی انقلاب جهانی صدر اسلام بود که برای نجات همه انسانها بود، اما هم در عصر پیامبر (ص) و هم بعد از آن به شدت بیشتری نفوذ دشمن در این انقلاب صورت گرفت، خداوند در سوره توبه میفرماید «آنها به سرعت در درون شما رخنه و نفوذ میکردند تا فتنه کنند و در بین شما کسانی بودند که به حرفهای آنها خوب گوش میکردند.»
سعیدی بیان کرد: مسأله نفوذ کنندگان یک مطلب است، اما مسأله نفوذ پذیران و تبعیت کنندگان از آنها مسأله مهمتری است، شخص مسیحی به نام ابوعامر به پادشاه روم پناه برد و به دوستانش پیام داد که برای من پایگاهی بسازید تا در برگشت از آن استفاده کنم، رفتند و از پیامبر (ص) خواستند تا مسجدی را برای آنها افتتاح کند، آیه آمد که پیامبر (ص) در این مسجد وارد نشو. دقت کنیم کدام منبری، مداح یا سخنران را و با چه سابقهای دعوت میکنیم.
وی مدعی شد: قرآن چگونه راه را به ما نشان دهد، وقتی میفرماید پیامبر پایت را در این مسجد نگذار، ما باید بفهمیم که نباید پایمان را در هر جلسه و حزبی بگذاریم، به هر کسی نباید رأی بدهیم! بدانیم به کدام لیست رأی بدهیم به کدام ندهیم! کدام منبری یا مداح یا کارشناس را دعوت کنیم و کدام را دعوت نکنیم!
نماینده ولی فقیه در سپاه اظهار کرد: باید ببینیم کاندیدا، منبری، مداح یا مرجع در چه مسیری حرکت میکنند، موضع آنها با رهبری رفتار میکنند، سرجون رومی به عنوان مشاور ارشد معاویه در داخل کاخ او نفوذ کرده بود، حتی بسیاری از زندانبانهای معاویه به زبان رومی صحبت میکردند و همانها موجبات انحرافات و فجایع بسیاری در جامعه اسلامی را فراهم کردند. فراماسونها، غربگراها و جاسوسها انقلاب مشروطه را مصادره کردند.
سعیدی افزود: انقلاب بعدی انقلاب مشروطه ایران است، ۳ دسته در به انحراف کشاندن مشروطه نقش ایفا کردند، فراماسونها، غربگراها و جاسوسها با هم انقلاب را مصادره کردند، غربگراها افرادی نظیر میرزا ملکم خان، آقاخان کرمانی، ناظم الدوله، طالبوف، میرزا فتحعلی خان آخوندزاده و تقی زاده بودند.
وی ابراز داشت: چهارمین انقلاب انقلاب اکتبر شوروی بود که در سال ۱۹۱۷ اتفاق افتاد و مقابله با امپریالیسم و سرمایهداری، دفاع از جریانها و نهضتهای انقلابی، دفاع از مردم مظلوم جهان و همه چیز برای همه و عدالت اجتماعی از مهمترین شعارهای آن بود و توانست حوزههای وسیعی از قدرت آمریکا را زیر پا بگذارد، در آمریکای لاتین در بیخ گوش آمریکا دارای پایگاه بود، همچنین در شرق اروپا، خاورمیانه و آفریقا دارای طرفداران فراوانی بود.
نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: آمریکا که با دوام این انقلاب خود را در خطر می دید و قدرت مقابله رویارویی را هم با آن نداشت تصمیم گرفت تا با نفوذ به درون آن را از داخل متلاشی کند، گورباچوف معتقد است زمانی شوروی سقوط کرد که صف مک دونالد از یک کیلومتر فراتر رفت، اما اشتباه میکند، این فروپاشی به دوران آقای خروشچوف بر میگردد که به ایده هم زیستی مسالمت آمیز به غرب رسیده بود. وی مدعی شد: فروپاشی شوروی ریشه در تفکر امکان همزیستی مسالمت آمیز دولتمردان آن با آمریکا داشت.
سعیدی ادعا کرد: خروشچوف تصور میکرد چون حالا شوروی قدرتی معادل با آمریکا دارد و آمریکا نمیتواند با آن مقابله کند، پس حالا عیبی ندارد تا با آنها وارد تعامل و مذاکره شد تا قدری از تنشها کاسته شود و هر وقت اگر آمریکاییها خواستند زورگویی کنند یا فریب دهند ما هم چیزی از دست ندادهایم و جواب محکمی به آنها خواهیم داد. وی اظهار داشت: آمریکا از طریق دوستان غربگرایی که در شوروی داشت جبهه طرفدار خود را تقویت کرد و در انتخابات حمایت وسیعی از آنها کرد و توانست طرفداران خود را وارد دومای شوروی کند، همچنین افکار عمومی شوروی را تحت تاثیر قرار دادند و نمایندگان وابسته به آمریکا در مجلس از همه طرحهای مذاکرات آمریکاییها حمایت کردند.
نماینده ولی فقیه در سپاه بیان داشت: نخستین پیمانی که امضاء شد منع توسعه راکتورهای اتمی شوروی بود، خروشچوف شرط کرده بود که نباید مذاکرات از توافق هستهای فراتر برود، اما آمریکاییها اینبار پای شوروی را به پرونده سازیهای حقوق بشر باز کردند و پیمان هلسینکی هم امضاء شد.
سعیدی بیان کرد: رییس دولت بعدی وقتی خواست دوباره به شعارهای اصلی انقلاب یعنی استکبارستیزی برگردد دیگر دیر شده بود، چرا که مردم شرطی شده و آماده برای یک تحول بزرگ بودند، بعدها یلتسین و گورباچوف هم معتقد به ادامه راه تفکر خروشچف شدند، چرا که دیگر چارهای جز این نداشتند چون غربگراها افکار مردم را تغییر داده بود.
وی ابراز داشت: امروز اگر آقای پوتین مقابل آمریکا ایستاده به این علت است که از اشتباهات گذشته درس گرفته و فهمیده که با گرگ نمیشود همزیستی مسالمت آمیز داشت و آن معضلاتی که از سوی آمریکا در گرجستان و اوکراین و دیگر مناطق برای روسیه پیش آمد هم ریشه در همان اشتباهات و نوع دیدگاه آنها نسبت به استکبار بود.
نماینده ولی فقیه در سپاه ادعا کرد: امروز ایران هم باید بداند که توافق هستهای جای خودش را دارد، اما غربگرایی و سرسپردگی به غرب است که خطرناک است و باید مسأله هستهای را از مسائل دیگر جدا کنیم، نباید بر سر آرمانها و شعارهای اصلی انقلاب با غرب مذاکره کنیم.
سعیدی اظهار عقیده کرد: چیزی که خروشچوف به شدت از آن غافل بود، نفوذ فرهنگی و تغییر افکار و آرای مردم از سوی جریانهای غربگرا بود، او به خیال خودش میخواست منافع کشورش را در کنار دوستی با آمریکا حفظ کند، هستهای و نفت و گاز را حفظ کند، به همین دلیل از آرمانهای اصلی انقلاب فاصله گرفت، او خوی گرگ صفتی آمریکا را نمیدانست، نفوذ فرهنگی را از یاد برده بود. نبود مجلسی انقلابی در روسیه برای مقابله با اقدامات اشتباه دولت از مهمترین عوامل سقوط شوروی بود.
وی اظهار داشت: از مهمترین عوامل اصلی فروپاشی شوروی بهرهمند نبودن از مجلسی انقلابی بود که بتواند در مقابل افکار و اقدامات اشتباه خروشچوف و گورباچوف بایستد، اگر دومای شوروی انقلابی بود، قطعا مقاومت میکرد و کار به فروپاشی نمیکشید.
نماینده ولی فقیه در سپاه ادعا داشت: انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر گفتمان نبوی و علوی و اسلام ناب محمدی(ص) امروز مرزهای بین المللی را در نوردیده و توان بالایی در جهان دارد و در عمق نفوس مردم و آزادیخواهان جهان پایگاه محکمی دارد، رهبری در ایران در اوج صلابت است، جهان بینی شوروی مارکسیستی بود و جهان بینی انقلاب اسلامی الهی است و مردم حاضرند در راه حفظ آن جانفشانی کنند.
سعیدی افزود: آمریکایی که انقلاب اسلامی ایران را بر خلاف منافع خود میبینند و احساس خطر میکند برای به شکست کشاندن آن از ابتدا تا کنون با شیوههای نظامی، تحریم و تعامل سعی فراوانی کردهاند، الان بر روی «تعامل» سرمایهگذاری کردهاند، به هوش باشیم پشت لیستهای انتخاباتی چه افرادی قرار دارند، حواسمان باشد پیرو غربگراها نشویم.
وی مدعی شد: بنی صدر و بازرگان غربگرایانی بودند که میخواستند انقلاب را مصادره کنند، اما به دلیل مقاومت انقلابی مردم شکست خوردند، در دوران میرحسین موسوی با استفاده از او سعی داشتند تا نفوذ کنند اما موفق نشدند تا در زمان دولت کارگزاران مرکز تحقیقات استراتژیک از سوی رییس جمهور به آقای موسوی خویینیها سپرده شد. نطفه اصلی تئوریزه کردن غربگرایی در ایران به ریاست موسوی خوئینیها بر مرکز تحقیقات استراتژیک باز میگردد! او افرادی نظیر عباس عبدی، عمادالدین باقی، مجید محمدی، محسن سازگارا، علوی تبار، امین زاده، بهزاد نبوی، آغاجری و تاج زاده را با محوریت سعید حجاریان به عنوان معاون سیاسی بر این نهاد مسلط کرد.
سعیدی ادامه داد: آقای حجاریان میگوید ما در مرکز تحقیقات استراتژیک یک پروژه بیشتر نداشتیم و آن توسعه سیاسی بود، جریانی در داخل کشور از سال ۶۸ دنبال رابطه با آمریکا هستند و معتقدند که بدون آمریکا نمیشود جامعه را اداره کرد و به دنبال تغییر ساختار و فرهنگ سیاسی جامعه بر اساس مدلهای توسعه غربی است. وی توضیح داد: آقای مرعشی سخنگوی کارگزاران میگوید ما طرفدار مکتب لیبرالیسم هستیم و اسلام فاقد نظام سیاسی اقتصادی است و ما حزبی لیبرال دموکرات مسلمانیم و به آقای خاتمی رییسجمهور اسبق میگوید ما برای پیشرفت راهی جز پذیرش خرد غربی نداریم، در حالی که بین مردمسالاری دینی با لیبرال دموکراسی غربی، تضاد وجود دارد و با هم قابل جمع نیستند، در حالی که برخی از عمامه به سرها آنها را با هم جمع میکنند.
نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه ادعاهای خود افزود: ۲ هزار و ۹۰۰ نفر در آن زمان بورسیه شده و از کانادا، انگلیس و ایتالیا مدرک دکترا گرفتند و پس از بازگشت حلقه کیان را تشکیل دادند، مجله کیان شکل گرفت و تحت آموزش آقای بشیریه و سروش قرار گرفتند و بستر اصلی اصلاحطلبان بدین صورت از ترکیبی از عناصر تکنوکرات دموکرات و عناصر سکولار لیبرال شکل گرفت. دشمن به دنبال مجلسی منفعل و غیر انقلابی است
سعیدی ادعا داشت: در سال ۸۸ دشمن درصدد اجرای نقشه غربگرایی بر آمد و فرقی هم نمیکرد که بازیگر آن موسوی باشد یا شخص دیگر، تفاوت ما با شوروی در رهبری نظام است، همواره رهبری جلوی این جریان غربگرا ایستادند و مملکت و انقلاب را نجات دادند، ما موظفیم اجازه ندهیم به غربگراها، رای مردم در جمهوریت و اسلامیت نظام نقش دارد و هم امانت است و هم تکلیف است و هم حق است، حقی که قابل انتقال نیست.
وی با اشاره تلویحی به سناریوی «مهندسی انتخابات» توسط سپاه پاسداران ادعا کرد: امروز دشمن دنبال مجلس معتدل و انفعالی است، رهبری فرمودند ما باید به دنبال مجلس انقلابی باشیم تا در برابر خطرات تهدید انقلاب محکم بایستند، این مجلس و این خبرگان از همه دورانها مهمتر است.
نماینده ولی فقیه در سپاه اظهار عقیده کرد: مسأله مذاکرات هستهای با مسأله غربگرایی متفاوت است، هستهای یعنی اتحاد مردم برای حل مسأله هستهای در چارچوب خطوط قرمز رهبری و ایستادگی همگانی در برابر زیاده خواهی آمریکا که میخواهد با شناسایی عناصر غربگرا و وارد کردن آنها در مجلس شورای اسلامی و خبرگان در مراکز مهم نظام نفوذ کند، همه هزینهها را متوجه رهبری نکنیم، مجلس هم باید در برابر آمریکا و استکبار و جریانات غربگرا بایستد.